29 Ocak 2011 Cumartesi

Sadece Benim

Sevdiğim şeyleri artık eskisi kadar paylaşmıyorum insanlarla. Küçükken sahip olduğum o bencillik duygusu yeniden kendini göstermeye başladı. Hoş küçükken paylaşacak kimsem olmadığı için paylaşmayı bilmiyordum ya neyse.
Özellikle keşfettiğim bazı grupları, şarkıları kimseye dinletmek istemiyorum. Bunun iki nedeni var. Biri sadece ben hissetmek, ben yaşamak istiyorum o şarkının verdiği duyguları. Diğeri ise dinleyen kişinin şarkıya hak ettiği değeri vermeyeceğini düşünüyorum. Bana mükemmel duygular ifade ederken, o kişi sıradan bulacak belki. Yani dinlettiğim kişi beğense de beğenmese de hoşuma gitmeyecek. O yüzden sadece benim o şarkılar.
Gördüğüm resimler, okuduğum hikayeler, izlediğim filmler... İyice sahiplenmeye başladım hepsini. Gidişatım gidişat değil. Ve yeniden içimde sırlar saklamaya başladım. Önceden kimseye anlatmazdım hiçbir şeyimi. Sonra yakın arkadaşlarım olduğunda kendimde saklamayı bıraktım düşüncelerimi, duygularımı. Ama şimdi yeniden bazı şeyleri içimde tutmaya başladım.
Bakalım nereye gidecek bu durum...

7 Ocak 2011 Cuma

Aşk



Hiçbir şeyi seni istediğim kadar istemiyorum Cho Kyuhyun. Bunu bilsen keşke.

4 Ocak 2011 Salı

Çok Üzgünüm

Bugün yine bir arayıştaydım. Dört yıldır aradığım resmi aramaya devam ettim. Çok aradım, çok taradım ama bulamadım. Ama bir ipucu daha buldum resimle ilgili. Bana pek yardımcı olacak bir ipucu değil ne yazık ki... Yine de hiç yoktan iyidir. Bir gün bulacağım o resmi.