17 Şubat 2010 Çarşamba

Şanssız Kızın Günlüğü

Sizin hiç başınıza bir şeyi çok sevdiğinizde, özellikle film, birden bire ünlenmesi gibi bir olay geldi mi? Benim geldi. Hep geliyor.
Daha geçen günlerde Before Sunrise filmini indirip izlemiştim. O kadar sevmiştim ki almak için D&R'a gitmiştim. Ve tahmin ettiğim gibi film o anda ellerinde yoktu. Filmin 1995 yapımı olmasından dolayı buna şaşırmadım. Filmi sipariş ettim ve D&R'a gelmesini bekledim.
Daha geçen hafta gidip filmi aldım. İkinci filmi olan Before Sunset'e ise param yetmediğinden daha sonra almak üzere oradan ayrıldım.

Sonra bugün D&R'a gittiğimde ONLARCA Before Sunrise ve Before Sunset'in bir sepette olduğunu gördüm. Üzerinde "1 Alana, 1 Bedava" yazısı yazıyordu. O andaki şansım hakkındaki düşüncelerimi çok rahat tahmin edebilirsiniz. Babama filmi daha geçen hafta aldığımı ve ikincisini alamadığımı söyledim. Açık açık da isteyemedim kızar falan diye.
Babam ise biraz ilgisiz, "Hadi gidelim,"dedi. Bir alt kata inince babama yine biraz çıtlatmaya çalıştım ama yine "Hadi gidelim," dedi.
En son alış-veriş merkezinden çıkarken,
"O ikinci filmi çok istiyordum ya,"dedim. Babam ne dese beğenirsiniz?!
"E, söyleseydin alırdım ya!"
"Dedim ya sadece birini alabildim diye!"
"Ben ikisini de aldın zannettim. Alırdım yani..."
"O zaman hemen çıkıp alayım mı? Hemen alırım!"
"Geçti artık... Hadi çık kapıdan."

İçime öyle bir oturdu ki anlatamam. Tüm tırnaklarımı yedim bitirdim sinirden.

6 yorum:

LustForBlood dedi ki...

Ahh cidden nasıl sinir bozucu bir durum. Benim de başıma gelmiştir herhalde bu tarz bir şey. Özellikle Adana'da olduğum için bazı şeyleri bulmakta sıkıntı çekiyorum. (Dvd, albüm vs.) Ama senin olay da resmen "şeytan pabucu" hani. Daha bir hafta geçmeden... -,-'

Yuna dedi ki...

Dimi dimi? :D Valla çıldırdım. Ama gelecek ay alacağım o filmi. İki farklı DVD kapaklı halini birden hem de! :D Çıkaracağım acısını...

Threviwell dedi ki...

çıtlatmakla olmuyor öykü hanım, söyleyeceksin çatır çatır istediğini xD bu arada d&r'ın "içinde" oturmak rulez :W :W

Yuna dedi ki...

Ben D&R'da yaşamak istiyorum. :D

LustForBlood dedi ki...

Cidden insan D&R'a girince çıkmak istemiyor xD Cennet gibi =D

Yuna dedi ki...

Evet, otur oku tüm kitapları. :D Veya film izle, müzik dinle, oyun oyna... İnsan başka ne ister ki? :D