2 Mart 2009 Pazartesi

Spoilerkolik

Yapmayacağım, bakmayacağım, izlemeyeceğim, duymayacağım, okumayacağım dedim. Ama spoilerın tadını bir kere alınca bırakamıyor insan. Resident Evil 5'in senaryosunu neredeyse oturup yazacağım! Sonu hariç -EH BİR ZAHMET ONU DA ÖĞRENMEYİVER ÖYKÜ- tabii... O konuda da isabetli olma ihtimali epey yüksek olan tahminler okudum.

Ama artık son. Bitti! Bugün izlediğim 15 dakikalık video yetti de arttı bile. Resident Evil 5 çıkana kadar spoiler yok! Yasak! Harry Potter'ın 7. kitabındaki irademe şaşıyorum cidden. O iradeyi henüz başka hiçbir şeyde gösteremedim. Ama Resident Evil 5'te göstereceğim! (Artık irade gösterecek ne kaldıysa öğrenmediğim!) Az kaldı Öykü, az kaldı... Dayan dayan dayan...

GittiGidiyor.com'a üye oldum bugün. 135 liraya mı ne buldum oyunu. Ama 9'unda stoklarında olacakmış. NTSC kokuyor. Satıcıya mesaj attım. Yanıt bekliyorum. Eğer PAL ise hemen sipariş vereceğim. Artık dayanamıyorum. Dayanabilecek olsam Play-Asia'dan Collector's Edition alacağım ama ı-ıh dayanamıyorum. Geçen gece rüyamda gördüm oyunu. Kutuyu tuttum elimde!

Annem gidişatımın iyi olmadığını söylüyor. :D Çünkü sürekli onun yanına gidip kıvranıyorum, "Anneeeee, Resident Evil 5 çıkacaaaaak!" şeklinde.

Sipariş vermeliyim. Satıcı çabuk yanıt verse bari. Dud dud... (Şarkı mırıldandım.) RE3 oynayayım ben evet. :D

Ne zamandır MSN'e de girmiyorum. Girmeliyim bir ara. Neyse... :D

(Son zamanlarda RE'den başka konuda yazmıyorum nedense. Bir de FF haberi o zaman;
Level'da 4 sayfa FFXIII yazısı varmış. Şu RE5'in parasını çıkarayım aradan, büyük ihtimalle alacağım dergiyi. Normalde OGZ alıyorum ama -yani bu ay yine OGZ de alacağım- bu ay bir de Level alacağım mecbur. FFXIII yani!!!! Neyse, ne uzun parantez içi oldu bu. Bundan kısa blog yazılarım olduğuna bahse girerim.)

Neyse görüşürüz günlük! :D

2 yorum:

JuliaChang dedi ki...

Yazı hastaya ait :D ben de o yüzden alacağım. resimleri filan da kendi seçmiş hatta.
darısı başımıza artık...

Yuna dedi ki...

Aaa bak onu bilmiyordum. Ne güzel! :D Hâlâ alamadım dergiyi. Bir ara vazgeçtim ama neyse bakacağım artık. :D