19 Ekim 2010 Salı

Kimi ni Shika Kikoenai

Az önce bu dört bölümden oluşan mangayı okudum ve bayıldım! Hikâyesi izlediğim bir filme inanılmaz derecede benziyor. Filmin adını vermeyeceğim çünkü izlemiş olanlar için de manganın sonunu söylemiş olmayayım. Zaten çok büyük farklılıklar da var. Manga zaten bir romandan uyarlama. Ve roman da izlediğim filmden beş yıl önce çıkmış. Tesadüf olabilir benzemeleri. Önemli de değil. (Şu anda dramasının da olduğunu fark ettim. Yazımı bitirdikten hemen sonra koşup izleyeceğim evet.)



Hikâyenin ana karakteri, Ryo isimli liseli bir kız. Ryo hariç okuldaki herkesin bir cep telefonu var. Ryo da çok istemesine rağmen arayacak tek bir kişisi bile olmadığı için almıyor. İnsanlarla iletişim kurmakta çok zorlanıyor ve bu yüzden de hiç arkadaşı yok.
Ryo kafasında bir cep telefonu yaratmaya karar veriyor. Hayali cep telefonuna özellikler ekleyip mutlu oluyor. Derken bir gün ilginç bir şekilde telefonu çalıyor ve Ryo hayali telefonunu açtığında karşı tarafta bir oğlanın sesini duyuyor. Ve Ryo ile Nozaki'nin sıradışı hikâyesi böyle başlıyor.

Okumak isterseniz:
http://www.mangafox.com/manga/kimi_ni_shika_kikoenai/

4 yorum:

Eshevar dedi ki...

oldukça acıklı :/ filmi nasıldır acaba, merak ettim ben de.

Yuna dedi ki...

Aaa okudun mu? :D Ne kadar sevindiğimi tahmin bile edemezsin! :D
Filmini de izledim. Japon filmleri hep benim zevkime göre çok ağır tempolu kaçmıştır. Bu da öyleydi. Ama güzeldi, eminim çok sevenler vardır. Yine de mangasını tercih ederim.

Eafiu dedi ki...

Şekerlik ve hüzünden yüreğim patladı Öykü.

Yuna dedi ki...

Zeyneeep! Çok özledim seni. Ve evet benim içim parçalandı. Okuyup okuyup ağladım ilk okuduğum gün.