14 Nisan 2011 Perşembe

Doctor Who ekibiyle tanışmak için İngiltere'de ya da Amerika'da olmam gerekiyor, K-pop gruplarını görmek için Kore'de ya da Amerika'da ya da Kore dışındaki uzakdoğu ülkelerinde olmam gerekiyor.
Nefret ediyorum bu durumdan. İşte yabancı hayranlığıymış, ülkenin değerini bilmiş falan da sinirlerimi bozuyor. Pardon da ne yapayım? Küçük Sırlar'ın setine mi gideyim?
Ülkemizin en büyük kültürel sorunlarından biri de bu bence. Gençlere hitap eden hiçbir şey yok neredeyse. Çocuklar, orta yaşlılar ve yaşlılar hepsi düşünülmüş ama gençler nedense es geçilmiş.
İngiltere'de Doctor Who var, bizde Bez Bebek var. Anlatabiliyor muyum derdimi?



Ben de Amerika'da olmak ben de bu sıraya girmek istiyordum. Hani Kore'de olsam, olsun en azından K-pop gruplarını gördüm, orada olmasam da olur diyebilirdim. Ama Kore'de de değilim. Samsun'dayım. Geçende Burger King açıldı diye sevindik biz. Öyle...

2 yorum:

Aylak Kedi dedi ki...

çok tatlısın sen :)) burgerking açıldı sevindik..

ama bunu alatmak çok zor. deneme hiç, anlamıyor çünkü kimse. sen hep yabancı hayranı olarak anılacaksın ve türkiyede ancak çocuklar duymasın ve sihirli annem yıllarca ara verip verip geri dönecekler..

üzgünüm..

Yuna dedi ki...

Heheh teşekkürler. :D

Evet denemeyi bıraktım. Direkt Kore'ye taşınacağım yakında. Mutlu son olacak benim için. :D