21 Şubat 2011 Pazartesi

Bir Adım

Burada daha önce bahsetmedim ama Super Junior'ı Türkiye'ye getirmek için bir imza kampanyası fikri ortaya atmıştım. Damla da bunun iyi bir fikir olduğunu söylemişti. Gökçe isimli bir arkadaşımın büyük büyük yardımlarıyla bu imza kampanyasını başlatabildik. Kısa sürede 573 imzaya ulaştık. Yayma konusunda Aslı sana da çok teşekkürler bu arada. :D
Derken bugün inanılmaz bir haberle karşılaştık! Gökçe'nin Koreli bir arkadaşı Gökçe'ye "Artık tüm Kore sizi biliyor," diye bir mesaj atmış. Bir de ne görelim, Korece bir habere konu olmuşuz!
Link aşağıda!


Çeviri:
Super Junior’ın Türk ve Endonezyalı hayranları Super Show 4 konserinin kendi ülkelerinde yapılması için imza kampanyası düzenliyorlar!

Super Junior Hallyu gücünü kanıtladı.

Son günlerde Türk ve Endonezyalı ELFler "Gopetition" adlı site yoluyla Super Junior’ın Super Show 4 turunun kendi ülkelerinde de yapılmasını istediklerini belirten online imza toplama kampanyası başlattılar.

İlk olarak Türk ELFler “Türkiye Super Junior hayranlarının çok olduğu bir ülke. Super Junior'ı ve Super Show 4’ü gören/izleyen ELFlerden olmayı umut ediyoruz.Asya ve Avrupa arasında köprü olan ve Türkiye’nin en gelişmiş şehri olan İstanbul'a Avrupa ve Arap Yarımadası’nda bulunan ELFler kolayca ulaşabilirler.Bu yüzden Super Show 4 konseri İstanbul’da yapılırsa bu konser Super Junior’ın tüm dünya tarafından bilinmesine katkı sağlayacaktır.” diyorlar.

(Endonezyalı ELFlerle ilgili olan kısım çıkarılmıştır)

Korece-Türkçe Çeviri: Gökçe Talay(www.facebook.com/turkishelf)

Bilmem söylememe gerek var mı ama çıldırdım! Bu kesinlikle büyük bir adım oldu! Sesimizi Kore'ye duyurabileceğimize, Kyuhyun'u bir gün canlı canlı izleyebileceğimize olan umudumuzu kat kat arttırdı! El ele verirse ELFlerin her şeyi başarabileceğini en güzel şekilde gösterdi. Bundan sonra yapılacak şey, imza sayısını arttırmak ve hedefimiz olan en az 5000 sayıya ulaştırmak! Eğer siz de imzalamadıysanız:


Aşağıdaki Sign The Petition butonuna tıkladıktan hemen sonra, gelen formu doldurup yine aşağıdaki Sign butonuna basmanız yeterli!

Hiç yorum yok: