13 Ağustos 2008 Çarşamba

Doğum Günü

Doğum günü güzeldi bugün... Ama çok abur cubur yedim ya. Artık bir süre tatlı bir şey görmek istemiyorum!

Menek'e güzel bir kolaj yapmışlardı. :D Ve de 365 tane şeker almışlardı.

Paine'e de gittim tabii, dediğim gibi. Veee Rikku da geldi! En güzel haberlerden biri... :D Gitar, yan flüt, blok flüt vb. çaldık. Değiş tokuşla... :D Ben blok flütte süperimdir! Bir onda süperim zaten... :D Gitara yeniden başlasam mı ne. Öbür gittiğimdeki hocaya pek kanım ısınmamıştı nedense... Ama şimdi hoca değişmiş.

Veeee bugün FİZİKÇİYİ gördüm!!! Şok!
Paine ile otobüs durağında bekliyorduk. Neyden bahsediyorduk, öö, neyse hatırlamıyorum ben otobüsleri izliyordum, bir yandan konuşuyordum. Birden otobüsün ön kapısı açıldı ve ön kapıdan "bişi" indi. Güneş gözlüklü, yüzünde bir sırıtış, yine dar bir pantolon. Beyazdı pantolonu... Resmen bahsettiğim konuyu unuttum ve Paine'i dürtmeye başladım. He hö oldu, soluna baktı ve yerinde hopladı! Cidden abartısız bir şekilde sakin sakin döndü ve bir an sarsıldı. Sonra zaten neyden bahsettiğimizi unuttuk. Şoktan hâlâ da kurtulabilmiş değiliz!

Neyse ben de abartıyorum bir şeye çok sarınca, bugünkü 4. yazım!! Gerçi ilk ikisini uyumadan önce yazmıştım... (Sabahın 2,3 veya 4'ünde işte... Bu blogun saatini de ayarlamam lazım. Üff aman onunla mı uğraşacağım? Yapılır bir gün elbet... Belki yaparım bilmiyorum.)

Edit: Düzelttim saati... İçime oturmuştu. :D

3 yorum:

JuliaChang dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
JuliaChang dedi ki...

'Bi şi indi'
Koptum yaa burada :D Bizim Fizikçi Allah'a şükür şeker bi şeydi, sumoculara benziyodu (sumocular da ne kadar şeker olursa artık! :P).
Bu arada 365 şeker olayı süper düşünülmüş :D
Amma çok şeker demişim ya.

Yuna dedi ki...

Haha bu mesajı yeni gördüm. :D Evet güzel düşünmüşler. Ve çok şanslısın fizikçiniz şeker olduğu için. İnşallah yine o gelir bu sene. :D Eğer mutluysan ondan... :D